MV HOLDİNG A.Ş. İş Ortakları Kişisel Veriler Aydınlatma Metni  (PDF Dokümanı)

MV HOLDİNG A.Ş. Çalışan Adayları Kişisel Veriler Aydınlatma Metni  (PDF Dokümanı)

Başvuru Formu  (PDF Dokümanı)


MV Holding A.Ş. (“Şirket”), ticari faaliyetlerinin yürütülmesi sırasında, 6698s. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca kişisel veri konumundaki bilgileri toplamakta ve işleyebilmektedir. Şirket, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ uyarınca işlemekte olduğu kişisel veriler bakımından “Veri Sorumlusu” olarak addedilmekte, toplanan kişisel verilerin güvenliği hususuna önem vermekte ve mevzuat yükümlülüklerini yerine getirmektedir.

Bu kapsamda, Şirketin çalıştığı iş ortakları ile Şirket’e başvuruda bulunacak çalışan adayları kişisel verilerinin ne şekilde işlendiğine ilişkin en güncel detaylı bilgiye yukarıda yer alan “MV Holding A.Ş. İş Ortakları Kişisel Veriler Aydınlatma Metni” ile “MV Holding A.Ş. Çalışan Adayları Kişisel Veriler Aydınlatma Metninden” ulaşabilmektedir.

Şirket tarafından kişisel verileri işlenen veri ilgilileri, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. maddesinde sayılan hakları ile ilgili Şirket’e başvuruda bulunmak istedikleri zaman aşağıdaki bölümde yer alan “Başvuru Formunu” kullanabilirler.

Saygılarımızla,
MV Holding A.Ş.

Konaklama Teknoloji Enerji

Copyright © 2021,  MV Holding A.Ş.  -  Her Hakkı Saklıdır.  |  Bilgi Toplumu Hizmetleri  |  Kişisel Verilerin Korunması  |  İletişim  |  Site: İkipixel

Facebook  YouTube  Linkedin